Coronavirusinfektionen

Coronavirusinfektionen

Aktuella Förändringar i verksamheten på grund av COVID-19 pandemin:

Grad 9, som var planerad till 26/9 INSTÄLLD. Flyttas till nästa år

Grad 1 den 17 oktober 2020 INSTÄLLD.  Grad 1 flyttas framåt och vi planerar att genomföra denna Grad 1 i januari 2021Glöm inte att se er om i era omgivningar , det kanske finns kalmucker som vandrar i mörker och som önskar få se det Bacchanaliska ljuset, anmäl då dessa namn till oss på vanersborg@parbricole.se

Extra grad 2 kommer att genomföras under hösten med enbart recipiender och tjänstgörande för att ge dessa bröder en möjlighet att komma i kapp.

Grad 6 den 7 november 2020 INSTÄLLD, nästa gradgivning i Grad 6 blir i november 2021,
Det blir således ingen gradgivning, minneshögtid i kyrkan eller måltid den 7 november.

Grad 3 den 21/11, INSTÄLLD Vi planerar nu att genomföra en Grad 3 och en Grad 4, Lördagen den 6 mars 2021, Mer information om detta kommer att skickas ut i februari 2021. De som skulle fått Grad 3 i september 2020, får således vänta tills den 6 mars 2021,
men får då å andra sidan både Grad 3 och Grad 4 denna dag.  Så den som väntar på något gott …….

Hur det blir med vår Högtidsdag då vi Firar vår Moster Barbara, som är inplanerad till den 5 december 2020, kan vi i dagsläget inte säga, utan vi återkommer med mer information om detta till er alla i början av november månad.

Vi hoppas att ni alla har förståelse för vårt beslut och att vi gör det av omtanke om våra Bröder.

Vi vill även påminna er om att PB seniorerna har boule aktivitet på Sjövallen i Vänersborg på tisdagar kl 16.00-18.00, efter 1/10 flyttar spelet inomhus till Boule-alliansens lokal, Lilla Vassbotten.

Tills vi ses igen – Sköt om Er och Lev väl – Håll ut och Håll avståndHösthälsningar till Er ALLA från De Trenne Styrande
Lars A,   Björn B,  Håkan H

Stora rådet planeras till 28 oktober, kallelse kommer till berörda i god tid.

Håll dig informerad, kolla dina mail, om du inte fått något mail på det senaste – då har vi inte din mailadress. Detta rättar du till genom att skicka ett mail till vanersborg@parbricole.se. Viktigt för att undvika smittspridning, gå inte ut om du har förkylningssymtom eller tillhör en riskgrupp, vilket vi gör som tillhör åldersgruppen 70+. Håll dig uppdaterad om läget och gällande bestämmelser och råd, t.ex. via krisinformation, länk: https://www.krisinformation.se/