PB Seniorens möten inställda tills vidare.

PB Seniorens möten inställda tills vidare.

VattenBoule – en ny sport?

All planerad verksamhet i PB Senioren inställd tills vidare p.g.a. Corona epidemin. Under sommaren kunde vi dock spela Boule utomhus på Sjövallen, i oktober fick vi tillgång till vår nya stora och luftiga boule-hall på lilla Vassbotten. Tråkigt nog har pandemin tagit ett hårt grepp om samhället och inskränkt våra möjligheter att träffas, men vi kommer igen! Kontaktperson: goran.ekstedt@telia.com, eller tel 070-5945318.

Boulespel

Vi kunde ha ett “invigningskalas” i lokalen med bra distans mellan deltagarna med bord utställda med stora avstånd i höstas när epidemin var i ett lugnare skede. Vi avvaktar med övrig verksamhet såsom luncherna till förhoppningsvis längre fram i vår då förhoppningen är att vi kan träffas igen över en tallrik ärtsoppa med lämpliga tillbehör. Vi återkommer när vi vet mer om framtiden.

After boule i nya lokalen