Information från de styrande 2 januari 2022

Information från de styrande 2 januari 2022

Käre Bröder
Gott Nytt År 2022 och god fortsättning på helgerna.

Vi hoppas att ni alla har haft en skön och fröjdefull jul och en fin nyårsafton och att ni och era nära och kära är friska och krya och vid gott mod och inte blivit drabbade av Covid och omikron-varianten.

Efter presskonferenserna med Regeringen och Folkhälsomyndigheten dagarna före jul där de meddelade nya restriktioner för individer, verksamheter och arrangörer så har vi, De Trenne Styrande beslutat att flytta fram Grad 2, från den 22 januari till den 5 mars 2022.
Vänersborgs PB kommer därmed att inte ha några gradgivningar under januari och februari månad 2022.  Den inplanerade grad 4, lördagen den 5 mars kommer att flyttas till våren 2023.

Vårt förhållningssätt har varit och är fortsatt så, att vi värnar om brödernas och de närståendes hälsa och vi följer myndigheternas restriktioner, rekommendationer och råd.

Vår förhoppning är att vi kan genomföra vår verksamhet i mars månad med grad 2 den 5 mars och Dame-PB den 26 mars.  Mer information om dessa sammankomster kommer att skickas ut i början av februari månad.

Om vi får ett antal nya bröder som önskar se det Bacchanaliska ljuset, d v s nya 1: or,
(vi har redan 3–4 bröder som inte kunde komma på grad 1 i november, men vi behöver 4–5 ytterligare) så kommer vi att anordna en stor kammarreception i mars för dessa bröder.
Se er därför om i era omgivningar efter kalmucker som vandrar i mörker och som önskar få se det Bacchanaliska ljuset! Anmäl då dessa namn till St K Håkan Hagsér, tel 076 – 830 36 06                        e-post:  hakan.hagser@gmail.com, senast den 15 februari 2022.Bröder var rädda om er, ta hand om er och era nära och kära och håll avstånd, tvätta och sprita händerna samt vaccinera er, så kommer vi så småningom att få slut på pandemin och förhoppningsvis återgå till det ”gamla vanliga igen:

Vi kommer under fortsättningsvis att genomföra gradgivningarna på Frimurarlogen men måltidskalasen kommer vi att ha i vårt nya PB-hus (f d Vallgatelogen). 
Inbjudan/kallelse kommer att skickas ut separat till varje grad.

Dame-PB i mars 2022

Nästa Dame-PB kommer att hållas den 26 mars 2022.
Boka in detta datum redan nu i era kalendrar. Mer information om detta kommer
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *