2024 års Grad 4

2024 års Grad 4

I ett något ruggigt och kallt vårväder, samlades runt 120 bröder (troligen rekord för en arbetsgrad i Vänersborg!) för att bevista den fjärde graden. Speciellt denna gång var, att bland gästerna fanns en stor samling providörer från alla loger utom Örebro. Redan under fredagen träffades dessa dryga 40 providörer (inklusive våra egna) för att ha möte och utbyta tankar och idéer. Under kvällen åt de sedan en festmåltid – förståss!

Kapitlet flöt på extra bra, tack vare alla tjänstgörande – speciellt intendenterna, som hade mycket att göra. Teatern framförde som vanligt ett lysande skådespel, och kören och orkestern klingade fint. Och den fjorton recipienderna strålade av lycka i sina nya band.

Måltidskalaset innehöll som vanligt god mat, denna gång bl.a. en välsmakande Wallenbergare, många måltidssånger och en härlig förbrödring. Vi fick även besök av Tant Snusk, som tur var slängdes ut innan hon började klä av sig.

Efter bra tacktal av en recipiend, en av gästerna samt tal av en styrande avslutades måltidskalaset, och man kunde sträcka på benen och bege sig till baren.